Menu Sluiten

Herstelling Gebouwen

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Herstelling Gebouwen – Onderhoud Bedrijfsgebouw – Onderhoud Gebouwen – Onderhoud Kantoor – Onderhoud Winkel – 

Wenst u meer info over herstelling gebouwen kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Herstelling Gebouwen

Hvac | Interieur | Brandveiligheid | Renovatie | Onderhoud | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Herstelling gebouwen

van oost renovaties van oost renovaties home wat we voor u doen wie we zijn werkwijze realisaties jobs contact prijsaanvraag home wat we voor u doen onderhoud en herstellingen onderhoud en herstellingen grondig onderhoud en reparaties aan gebouwen elk gebouw heeft onderhoud nodig. Zo ook appartements kantoor en bedrijfsgebouwen in medeeigenschap en onder beheer van een syndicus. Van oost renovaties staat u bij met grondig en zorgvuldig onderhoud en herstellingen aan binnen en buitenzijde van het gebouw. U kan bij ons terecht voor werken zoals reparatie van pleisterwerk reinigen en herstellen van dakgoten en zinkwerk plaatsen van vogelwering reparatie van lekkages in daken en riolering cementeren en waterdicht maken van kelders en het onderhouden van opritten en garages. Ook voor planmatig onderhoud van de buitenzijde van uw gebouw worden wij graag uw vaste onderhouds en renovatiepartner. Bekijk snel onze realisaties.

home ik wil huren ik ben huurder onze woningen herstellingen vacatures buitenzijde van de woning draadafsluiting tuinpoortje onderhoud en schoonmaak smeer de sloten regelmatig herstelling gebouwen grote maten Dat voorkomt slijtage aan het hang en sluitwerk. Met smeren wordt met een vettige stof bestrijken bedoeld. Scharnieren kunnen bijvoorbeeld ingesmeerd worden met een frafiet kaarsvet olie siliconenspray slotenolie slotenspray smeerolie telfonspray of witte olie. Zorg dat er geen planten door of in de afsluiting grooiene herstelling wat is er aan de hand wie herstelt wie is verantwoordelijk het hang en sluitwerk gaan niet meer vlot open of dicht of piept door slecht onderhoud van de huurder de huurder het hang en sluitwerk is kapot of weg door een fout van de huurder de huurder de afsluiting de platen of het tuinpoortje zijn losgekomen de huurder de afsluitdraad of de platen zijn kapot of weg door een fout van de huurder de huurder de afslu.

Notie over Herstelling gebouwen

skip to content home realisaties over ons jobs contact home realisaties over ons jobs contact waterdichting ondergrondse betonconstructies verstevigings consoldiatiewerken betonherstellingen terras gevelrenovatie gevelisolatie afwerking gespecialiseerde bouw renovatietechnieken onze grote kracht schuilt in de combinatie van technische oplossingen. Wij gaan nooit een uitdaging uit de weg. Snelheid en flexibiliteit zitten in onze bedrijfsgenen. Sinds vertrouwde partner van aannemersgroepen vastgoedbeheerders patrimoniumvennootschappen studiebureaus syndici openbare besturen en particuliere opdrachtgevers het nut van herstelling gebouwen Prijs nodig bezorg ons je lastenboek of contacteer ons voor een plaatsbezoek waterdichting ondergrondse betonconstructies met waterdichte injecties stoppen wij problematische waterlekken in ondergrondse parkeergarages metr.